BOŞLUK

28 Ekim 2011 Cuma

S.S.K.D (LEŞ ÇEVRE ÖRGÜTÜ)

SSKD olarak TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN 88. yıldönümünü tıpkı 100. yıl dönümünü kutlayacağımız gibi aynı coşkuyla kutluyoruz (T.C nin 100. yıldönümünü göremeyeceğini sananlar hayatlarının en anlamsız hayalini görüyorlar)
 Ülkemizin içinde bulunduğu durum pek iç açıcı olmasada van dakı deprem kuruluş yıldönümüne denk gelsede doğuda her gün şehit haberleri gelsede (abd emperyalizminin paralı profosyonel katiller kullanarak T.Cyi bölme hayalleride hayatlarının en salakça hatalarıdır )bütün bu olumsuz durumlardan duydıuğumuz üzüntü ve kaygı yüreğimizin bir köşesinde yer alsada ,bu cumhuriyet kutlamaları yapmamıza engel değildir .unutulmasınki CUMHURİYET KANLA KURULMUŞTUR...!!!!
                                                    

5 yorum:

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Bir değil bin canımız olsa, feda olsun Mustafa Kemal'e, kurduğu Cumhuriyet'e...

gülsen VAROL dedi ki...

EYLEM GEREK USTA.. LAF SALATASI İLE DÖNMÜYOR DÜNYA..BU SÖZÜM ASLA SANA DEĞİL.. HERKESE, HEPİMİZE.. EYLEMİN KANLA OLMASI DA ŞART DEĞİL.. GÜRÜLTÜSÜZ VE HATTA SESSİZ EYLEMLER DAHA ÜRKÜTÜCÜ VE ETKİLİ OLUR.. MİLYONLARI BIRAK BİRKAÇ BİN KİŞİ ELLERİNDE BAYRAKLARIMIZLA HİÇ SES ÇIKARTMADAN GİDİP MECLİS BAHÇESİNE OTURABİLİRDİ.. YAPILABİLECEK ENGELLEMEYİ DE TÜM TÜRKİYE VE DIŞ DEVLETLER İZLEYEBİLİRDİ..

SEBEP HER NE OLURSA OLSUN BAYRAMIMIZ İPTAL EDİLDİ Mİ? EDİLDİ.
KONU KAPANMIŞTIR.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Вскрытие замков металических сейфов в столице возле метро Восточное Измайлово без обеда.Грамотные мастера взломают замки разных марок без повреждения сейфовых дверей.Наш сайт: http://www.vskritieremont.ru/
[url=http://www.vskritieremont.ru]открывание замков[/url]

-------------------------------------------
http://www.siteadvisor.nl/sites/vzlomremont.ru/summary/
http://vzlomremont.ru